In dit artikel vind je onderaan een lookbook met inspiratie. Laat jezelf de eerste keer door een professional blonderen. Dit is belangrijk om niet ontmoedigd te worden als de eerste keer zelf blonderen niet is gelukt. Verschillende manieren van haren blonderen, de meeste mannen kiezen ervoor om natuurlijk blond haar te laten kleuren om een zomerse look te creëren. Het natuurlijk laten blonderen is een minder opvallende manier van blonderen en je zit niet gelijk vast aan een bepaalde kleur. Je kunt er naderhand ook voor kiezen om je haren bij te laten kleuren.

haar blond verven thuis Bekijk daarom voldoende fotos en voorbeelden zodat je referentiemateriaal hebt.

» bekijk ook: lookbook blonde herenkapsels, in deze gids: laatste update. Waar je op moet letten als je gaat blonderen. Huidskleur en blonderen, hou rekening met je huidskleur als je je haren gaat blonderen. Probeer voor te stellen welke gradatie blonderen bij je zou passen. Een subtiele kleurtint gebruiken als highlights past over het algemeen bij elke huidskleur. Maar Platina bijvoorbeeld geeft een erg contrasterend beeld bij donkerdere huidstypes. Dit geeft je automatisch extra opvallende look. Je haarkleur bepaald gradatie, je haarkleur bepaald in mindere mate of je blonderen kunt overwegen of niet, maar we benoemen het toch even. Des te donkerder je haarkleur is, des te lastiger het is om je haren te blonderen. Het is mogelijk, maar dan raden wij aan om in ieder geval met een professional te overleggen. Bij zelf blonderen zul je merken dat het contrast tussen je donkere haren en de lichte tinten gelijk opvalt waardoor het lastiger is om een mooie overgang te creeeren.

haar blond verven thuis

10 tips om thuis je haar te verven - margriet


Natuurlijk blond en niet-zo-natuurlijk blond, er zijn vanzelfsprekend twee manieren om blonde haren te krijgen. De natuurlijke manier, door een relaxte vakantie te boeken naar een exotisch eiland en een paar weken lang in de zon te liggen zodat uv-straling de pigmenten van je natuurlijke haren aantast. Of als je daar geen tijd voor sciatic hebt de niet-zo-natuurlijke manier. In dat geval kun je je haren blonderen. In deze gids bespreken we de verschillende technieken om je haren te blonderen. We geven je ook een aantal tips waar je op moet letten als je overweegt je haren te blonderen alsook advies hoe je jouw geblondeerde haar kunt onderhouden. Je vindt ook een lookbook die je aan je kapper kunt laten zien ter inspiratie.

Zelf je haar verven - 8 tips!


Stap 5 Aanzet Kleur corrigeren waarschijnlijk heeft de haarkleur op je aanzet verschillende heel licht gekleurde stukken. Om dit te corrigeren moet je heel voorzichtig en donkerder tintje met semikleuring of haarverf op doen. Tja dat kan ik niet zien. Kijk op een kleurkaart welke kleurhoogte je haar in het midden is en neem dan een halve tot hele tint lichter dan die kleur en dan is het een kwestie van proberen en gokken tot hetgoed. Bv kis 8A of 7A of 7  met 3 activator Als de aanzet maar iets donkerder is als de punten en lengtes. Stap 6 Extra verzorging laatstestap is weer extra verzorgen. Gebruik dehele chi lijn en neem gerust watextra silk Infusion (niet uitspoelen) stap 6 je volgende haarkleuring wees voorzichtig! Voorlopig je punten en uiteinden niet meer kleuren alleen de uitgroei bijwerken. .

haar blond verven thuis

Met een hoop geduld. In de lengte en punten steeds verschillende plukjes bij zetten en uitspoelen en dat net zolang herhalen totdat het gewenste resultaat bereikt. Stap 3 Tussen behandeling met haar kuur voor je stap 4 begint eerst lichtwassen( niet dehoofdhuid aanraken of inmasseren) met chi infra shampoo dan eenchi treatment 5 min. Inwerken en grondig uitspoelen met warm water en daarna evt. Keratin Mist (niet uitspoelen). Stap 4 Gele /oranje gloed wegwerken Als er na de blondering nog een gele/ oranje gloed zit moet je die weg werken met een lichte(as) semikleuring of spoeling.

Bv igora vibrance.1.5-4.5-1 evt daar bij een heel klein druppeltje.11 met de 1,5 activator Dit moet jezelf gokken welke bij jou goed is en hoeveel je nodig hebt. Let wel.11 is een mengtint en heeft kleurhoogte 7 waardoor je haar weer donkerder kan uitpakken. . 1 cm is vaak al ruim voldoende! Van Kis zijn de kleuren 10S 10sa of als je haar heel oranje/geel is 10FZ met activator 6 volume dmi lotion ook mooi let op! Als de kleur temat doorslaat (groene, grijze of blauwe gloed) corrigeren bij de kapper! Dit kan je zelf niet. . Dit kan een goed kapper doen met eenmilde blondeerspoeling tot dat de kleur goed.

joyce van Dam


Je kan geverfd haar niet lichterkleuren met verf, alleenmet blondeer (. Kis KeraBlond met 6 activator) vandaar dat je haar niet lukte met de middenblonde verf. Door het koele pigment  in de verf werd je haarkleur alleen iets minder oranje. Doe dit heel voorzichtig! De punten en midden lengten mogen niet donkerder zijn als de aanzet!

Bij de aanzet zit niet veel donkere (kunstmatige) pigmenten dus wordt het daar in dekortstekeren helemaal wit. In hetmiddengedeelte is je haar vaak donkerder en licht poreus en duurt het langer voordat het weer lichter. De punten zijn meestal het meest poreus waardoor die sneller pakt of als de donkere kleur is doorgelopen is de donkere kleur bijna niet weg te krijgen. Je hebt verschillende opbreng technieken: de gemakkelijkste: Verschillende plukken inzetten met een kam of een kwast (eenoude tandenbordstel werkt ook) de aanzet héeeeeeeeeeeeeeeeeeel dun (voordat je het doorhebt is de aanzet al veel te licht de punten heel dik. Het haar lijkt lichter en door het rommelig effect vallen de fouten niet. Met een puntkam verschillende plukjes uit het haar pakken in een folie plakken en insmeren met blondeer Punten dik in zetten aanzet natuurlijk een  heeeeel klein beetje. De moeilijkste: helemaal inzetten als een verf en proberen de aanzet over te slaan. Tussen depassees (afdelingen van haar) doe je dan een plukwatten zodat de blondeer niet op de huid en aanzet komt. Daarna proberen te corrigeren met eensemikleuring of haarverf.

Mijn Geheime tips trucks!

Chi infra shampoo, chi infra treatment, chi keratin Mist. Chi silkinfusion ( deze elke dag gebruiken). Kosten tussen 14 25 euro per fles, prijzig in de aanschaf maar voordelig in hetgebruik ( je hebt maar een heel klein beetje nodig) en fall je haar voelt fantastisch. Als je haar van de treatment wat slapper aanvoelt gewoon goed en grondig uitspoelen met warm water. De gezonder je haar is de beter pakt de kleur. Stap 2, blonderen, wanneer je haar een redelijke kwaliteit heeft moet je het eerst verder oplichten / blonderen. Dit kan niet met een haarverf!

haar blond verven thuis

10 tips om thuis je haar te verven - margriet Alles over

Het is een duurdere oplossing maar ik weet niet in hoeverre je haar al beschadigd is maar je loopt het risico wanneer je zelf gaat proberen te corrigeren je haar zo verzwakt en beschadigd dat je hethelemaal kort moet knippen of erger dat het zelfs afbreekt. Wil je ondanks mijn waarschuwing toch zelf proberengebruik dan alleenprofessionele haarkleuringen. Bv kis van kappers Igora van Schwarskopf. Ik zal je laten zien wat je het best kan doen. Kijk ook eens op mijn blog Vraag over lichter kleuren zonder oranje/ gele / rode gloed. Stap 1, zorg dat je haar weer zon goed mogelijke conditie krijgt voor je verder gaat met kleuren. Kijk op internet voor eengoed professionele haarverzorging. Chi ( is vrijgemakelijk op internet te bestellen).

Afvies kan geven dan kan ik kijken wat ik zelf kan doen. De kapper kost erg veel. Met vriendelijke groet, Esmeralda, besteEsmeralda bedankt voor je vraag en voor je reactie. Het grootste haarkleur probleem breda wat. Je vraag gaat over het grootste kleurprobleem in de kappersbranche hoe krijg je een mooie lichtere kleur met donkergekleurd haar. De beste oplossing van jou probleem is : ga naar een goede kapper! Het is een van de moeilijkste kleurbehandeling die.

Zelf haar verven : 10 tips voor thuisgebruik haarverf

Een vraag van Esmaralda hoe ze van een een mooie kleur kan maken ondanks de oranje gloed door de terugkleuring van een donkere haarkleur naar lichtere kleur. Ik heb net mijn haar ontkleurt van donkerbruin. Hierna heb ik het geverfd met middenblonde verf. Hierdoor werd het minder oranje, maar het is nog steeds te zien. Ik wil nu eindelijk eens een mooie lichte kleur. Want nu lijkt mijn haar nog bruin, (met een rode gloed) en heb het het liefst licht zodat de uitgroei bijna niet opvalt. Heb zelf lichtroodblond achtig kleur haar. Ik hoop dat u mij.

Haar blond verven thuis
Rated 4/5 based on 915 reviews