Ik houd niet zo van geurstoffen in huidverzorgingsproducten. Gelukkig blijft het niet te lang hangen, dat scheelt. Mijn aanraders zijn sowieso het serum en voor de droge huid de nachtcreme. In het geval van de Aqua-depot dagcreme, verkies ik toch liever bij Olaz beautyfluid. De prijzen van de producten liggen tussen de 3 tot 5, super cheap! Er zijn meerdere varianten van de dagcreme en het schijnen allemaal stuk voor stuk aanraders te zijn!

wat de creme heeft vind ik niet heel fijn, ik heb het liefst iets zonder kleurstoffen dat vind ik een prettiger idee. Multi-Intense serum, revital Nachtcreme, aqua-depot Dagcreme, de geur van de cremes is trouwens wel aardig sterk. Het is een vrij schone, klinische geur, niet vies ofzo, maar toch vind ik het niet zo prettig.

Het is eigenlijk gewoon een heel fijn basic serum: hij doet zijn werk, punt. De verpakking, een pompflesje, vind ik overigens ook heel fijn. . Ik ben inmiddels halverwege en ik ga hem zeker opnieuw kopen. Revital Nachtcreme, dit is een geniale creme voor de droge huid! Hij is vrij vettig en dik waardoor hij als een tierelier verzorgt! Hij voelt heel rijk aan en dat heeft zijn weerslag op mijn droge zones zoals mijn wangen en neus: als ik s ochtends wakker word is mijn huid weer lekker zacht en soepel. Voor overdag zou ik hem niet gebruiken, daar is hij te vettig voor waardoor je gaan glanzen. Ik gebruik kopen deze creme nu ruim 2 maanden elke avond, i love it! Aqua-depot Dagcreme, dit is een hydraterende dagcreme op gelbasis. De laatste tijd gebruik ik hem niet meer omdat hij in de winter niet voldoende hydrateert. Ik kocht hem echter in de zomer en toen vond ik hem heel fijn!

Biocura (Aldi gezichtsverzorging - livelifeGorgeous


Gezichtsverzorging, al een hair hele poos (ik schat al heel wat jaren) verkoopt Aldi, de bekende uit duitsland overgewaaide supermarktketen, verzorgingsproducten. Ik al fan van Aldis wattenschijfjes en sinds kort heb ik hun huidverzorging ontdekt! Ze verkopen namelijk een serum en diverse dagcremes, die overigens de beste dagcremes zouden zijn volgens Engelse consumententests! Ik gebruik sinds een tijdje een aantal van die producten en wil jullie er graag meer over vertellen. Ik heb het Multi-Intense serum, de Aqua-depot Dagcreme en de revital Nachtcreme. Multi-Intense serum, het serum belooft een 24 uur durende hydratering en zegt geschikt te zijn voor elk huidtype. Je gebruikt het onder je dag- of nachtcreme en het geeft een soort extra boost. Ik vind het serum erg fijn! Het hydrateert inderdaad erg goed, maar is niet vettig of te arm!

Biocura (Aldi) gezichtsverzorging - livelifeGorgeous


The only thing i miss is the spf! But the other day cream in this line comes with spf so there you go with that! Next time i will get that one. This day cream costs you 2,49 and the one with Spf is 3,49. So again a nice budget friendly one! Hydra night cream normale gemengde huid : En dan is het avond heb je je make up er af gehaald je gezicht nog even nagespoeld met warm water en breng je deze nacht crème aan. Een wat dikkere substantie die je makkelijk aanbrengt op het gezicht en ontzettend zacht voelt. Een fijne hydraterende nacht crème, die ook super lekker ruikt en het prijsje van 3,49 maakt het toegankelijk voor iedereen! Eng and after a long day you take your make up off rinsed your face with some water and want to put a night cream on!

biocura gezichtsverzorging

Ja dat doet deze crème echt. Mijn huid is wat wispelturig en werd de laatste tijd veel droger. De dag crème kwam dus ook als geroepen, mijn huid is een stuk minder droog. De enige maar aarsmaden aan dit product. Er zit geen Spf. Dat vind ik wel wat jammer want hoe perfect was het dan geweest! Dan komt ook direct de oplossing want de andere dag crème in deze lijn bevat wel Spf!

De volgende keer ga ik die dus zeker hair halen, alleen zit die dan weer niet in een tube wat dan toch wel jammer is haha. Deze hydra day cream tube kost je maar 2,49 en de andere hydra day cream met Spf is 3,49 beide dus heel erg budget vriendelijk en zeker de moeite waard om te proberen! Eng then the day cream! Again really positive about it, its handy that it comes in a tube, and it hydrates. Also applying is easy and it absorbs quickly!

(Canada) for Animal Use

Mostly i get small bumps under my eyes. But not one with this one! I really like it and it works perfectly to! My skin underneath the eyes is not dry anymore, and i will definitely buy a new one when its empty! For only 3,99 you find this one at the Etos Stores in the netherlands. Hydra day cream normale gemengde huid : ja echt een fijne makkelijke crème, hij trekt snel in brengt fijn aan en ruikt heerlijk fris! De tube is echt perfect dermatitis want dit maakt het hygiënisch! En hydrateert hij goed?

biocura gezichtsverzorging

10 Best Shampoos for hair Growth available in India

Het gebeurt namelijk vaak dat er kleine bultjes onder mijn ogen komen. Maar hier is dan eindelijk eentje die perfect zijn werk doet en super fijn is! De huid onder mijn ogen is niet meer droog en wat een opluchting is dat! Ja als deze op is dan ga ik hem weer halen want hij is gewoon goed. Doet zijn werk goed rozen trekt snel in en geeft geen rare bultjes! Voor 3,99 vind je deze hydra eye cream bij de etos winkel. Eng to be honest, i did gave up hope to find a perfect budget eye cream!

Sharing my opinion with you after 3 weeks of testing! Sinds de producten zijn binnen gekomen ben ik begonnen met smeren. Samen met deze dag, nacht en oog creme gebruik ik de garnier miccellair water om in de avond mijn make up te verwijderen en in de ochtend mijn gezicht te reinigen en daarbij natuurlijk gewoon warm water! Laten we de producten op volgorde van aanbrengen reviewen! Eng since the products came in i blok started using them. Together with them i used my garnier miccellair water to remove my make up at night and clean my face in the morning, and warm water of course! Lets go on to the review talking about these products in by applying sequence. Hydra eye cream droge gevoelige huid : Eerlijk is eerlijk, de hoop voor een budget oogcrème had ik wel een beetje opgegeven.

10 moisture-replenishing Products to care for Platinum Blonde

Etos heeft haar eigen merk gezichtsverzorgingslijn totaal vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid en verbeterd met de allerlaatste skincare innovaties. . zo is er binnen het assortiment voor de rijpere huid een lijn op basis van phytoceltechniek toegevoegd. En voor de meest gevoelige huid introduceert Etos een Hypoallergeen lijn, die ondersteund wordt met het huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het huidfonds. Etos biedt hiermee hoogwaardige kwaliteit en hightech formules voor een betaalbare straight prijs! Ik ontving deze 3 producten de day night cream uit de hydra normal lijn en de eye cream uit de hydra dry lijn. En ja ik kan wel zeggen dat ik er over te spreken ben, na 3 weken testen lees je vandaag wat ik van deze producten vind! Eng sharing 3 new products from the Etos totally renewed face care collection! The day and Night cream from the hydra normal collection and an eyecream from the hydra dry collection.

Biocura gezichtsverzorging
Rated 4/5 based on 886 reviews