Wanneer je met teveel haar tegelijk werkt kan de krultang niet goed zijn werk verrichten. Laat de krultang niet te lang zitten. Voor vele is dit logisch maar ik wil het toch nog even zeggen. Laat de krultang niet te lang in je haar zitten, de hitte maakt het haar kapot. Je kunt beter je haar een keer mislukt krullen dan dat je de krultang een keer te lang gebruikt en je je haar beschadigd. Hoe kan ik mijn haar het beste verder stijlen? Het beste kun je jouw krullende haren verder stijlen wanneer je haar helemaal afgekoeld.

krullen met stijltang maken verder te laten afkoelen. Let er op dat je met kleine hoeveelheden haar tegelijk werkt. Probeer niet zoveel mogelijk haar in een keer te krullen omdat je dan sneller klaar denkt te zijn. Om prachtige krullen te krijgen moet de krultang een gelijkmatige warmteverdeling kunnen geven aan het haar.

Wanneer je een krultang gebruikt op nat haar kan het in het ergste geval jouw haar beschadigen. Het zorgt bovendien voor slappe en mislukte krullen. De beste resultaten behaal je met droog haar. Bescherm je haren voor de krultang. Gebruik een beschermend serum of beschermende spray (te koop bij alle drogisterijen) voor je de krultang gebruikt. Dit beschermt je haar tegen de hitte van de krultang. Meer tips over het gebruik van een krultang kun je lezen in het artikel 5 krultang tips om je op weg te helpen. Verdeel je haar en zet het vast. Om een beetje goed te kunnen werken is het niet handig wanneer je al je haren los laat hangen. Het makkelijkste is het om je haar te verdelen en vast te zetten.

krullen met stijltang maken

Chi stijltang met 119 korting?


Voordat je dandruff aan de slag gaat met een krultang is het wel zo handig om te weten hoe het werkt en hoe je jouw haren mooi kunt krullen. Hieronder staan enkele tips en handelingen die je kunt gebruiken wanneer je met de krultang werkt. Tevens kun je een video bekijken waarin je kunt zien hoe je krullen kunt maken met een krultang. Hoe krul ik mijn haren met een krultang? Bekijk onderstaand filmpje om een idee te krijgen hoe je jouw haren kunt krullen met een krultang. Carmen True curls, in bovenstaande video wordt gebruik gemaakt van de carmen True curls. Je kunt de, carmen True curl kopen bij m voor 26,99. Zorg altijd voor droge haren. Maak alleen gebruik van een krultang wanneer je haar droog.

Krullen maken met de stijltang - hairstylen pinterest


De temperatuur regelen is ook erg belangrijk. De een heeft erg dun haar, de ander heel dik. Als je heftige krullen hebt, zal het lastig stijl maken zijn als de stijltang maar op een laag aantal graden kan. Je kunt bij zowel een Ghd stijltang als een Chi stijltang de temperatuur zelf kiezen. Vaak gaat dit met vijf graden omhoog. Bij dik haar mag de tang al snel op 200 graden worden gezet. Bij dun haar wordt 180 graden geadviseerd. Het maximum ligt vaak rond de 220 of 230 graden bij beide merken. Vergeet niet om van tevoren een goed hittebeschermend product te gebruiken, want zoals je ziet zijn de temperaturen behoorlijk hoog.

krullen met stijltang maken

Echter slijt deze er wel af en vervolgens zal het haar beschadigen. Wanneer je leest dat de plaat helemaal keramisch is, zit je in ieder geval goed. Je ziet dit ook vaak terug in de prijs. Keramische platen zijn nou eenmaal duurder dan andere platen, maar ze zijn ook beter voor het haar en de stijltang zal ook niet afkoelen terwijl je hem gebruikt. Bij bijvoorbeeld Chi of Ghd stijltangen hoef je je daar niet druk over te maken. Deze zijn voorzien van keramische platen.

Een andere aanrader is om op te letten is dat hij ionisch. Dit heeft te maken met statisch haar krijgen, wat niet erg prettig. Dit gebeurt al snel bij een wat goedkopere stijltang. Je maakt het haar stijl en vervolgens staat het alle kanten op omdat het statisch. Nat maken is niet erg handig, want dan zal de slag of krul weer terugkomen. Als er bij een stijltang staat ionische technologie zit je goed en hoef je je niet druk te maken over het krijgen van statisch haar.

Herontdekt: Krullen met de stijltang!


Allereerst is het het meest belangrijk dat een stijltang niet te schadelijk is voor het haar. Een goedkope stijltang zal het haar al snel beschadigen. Gebruik overigens altijd een product dat het haar tegen de hitte van de tang beschermt. Dit soort producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterij. Qua stijltang moet je letten op keramische platen.

Dit zijn platen die ervoor zorgen dat het haar beschermd wordt en er een infrarode warmte afgegeven wordt. Ook blijft de warmte constant en hoef je dus niet bang te zijn dat je stijltang afkoelt terwijl je hem gebruikt. De platen zorgen er ook nog eens voor dat het haar niet helemaal droog zal worden en dat ook de haarkleur mooi blijft. Dit is erg belangrijk bij geverfd haar. Iemand met geverfd haar en een goedkope stijltang, zal al snel merken dat de kleur heel erg zal vervagen. Een duurdere tang zoals een van ghd of chi zal dit niet doen. Let ook goed op dat je niet meteen denkt dat het prima is wanneer je het woord keramisch leest. Het kan namelijk ook betekenen dat de platen een keramische laag hebben.

Je haar krullen met een stijltang - wikihow

Een echte krullenbos krijg je namelijk niet getemd met een goedkope stijltang. Met een dure berekenen tang ben je veel minder lang bezig, maar blijft het haar vooral ook goed zitten, wat erg cranberry belangrijk. Je wilt niet een uur bezig geweest zijn waarna het na een paar uur weer is zoals het was. Waar let je op bij aankoop? Het is erg belangrijk dat je weet waar je op let bij aankoop van een stijltang. Veel hiervan hebben overigens ook te maken met eigen voorkeur. Zo heeft de een liever een kleinere tang dan de ander bijvoorbeeld, dus daarover is lastig te zeggen welk formaat e het beste kunt kopen.

krullen met stijltang maken

Krullen, maken - verschillende manieren uitgelegd

Er is bovendien wel een stijltang verkrijgbaar in ieders budget. Een stijltang kopen, net als bij vele andere producten, is het een kwestie van investeren. Je kunt namelijk kiezen voor een goedkope stijltang die je al wel voor een tientje hebt, maar je hebt ook stijltangen die voor meer dan honderd euro over de toonbank gaan. Uiteraard mag je verwachten dat deze vele malen beter zijn. Het verschil zit natuurlijk ook in hoe jouw haar. Wanneer je maar een beetje slag hebt en het af en toe eens goed stijl wilt hebben omdat dat mooier of prettiger is, hoef je natuurlijk niet te kiezen voor een hele dure tang. Er zit natuurlijk ook heel wat tussen de tangen van tien euro en die van meer dan honderd euro. Zo zijn er genoeg tangen van rond de 30 à 40 euro die kwalitatief best in orde zijn. De dure stijltangen zijn echt voor mensen die van plan zijn hun haar vaak te stijlen of mensen die gewoon erg lastig haar hebben.

Veel vrouwen kiezen ervoor om voor school/werk nog even snel hun haar goed te doen met behulp van de stijltang, terwijl de ander juist alleen het haar zal stijlen bij een speciale gelegenheid zoals een feestje of verjaardag. Daarvoor kunnen verschillende redenen zijn. Allereerst kan het behoorlijk veel werk zijn. Vooral wanneer je echt krullen hebt, ben je toch al snel een halfuur bezig. Iets dat je niet altijd in de ochtend wilt doen, want je moet er online eerder voor uit bed en bovendien zijn die krullen ook leuk om te hebben. Het afwisselen is natuurlijk het allerleukst. Kiezen voor een dagje met je eigen haar zonder allerlei producten is lekker makkelijk, maar het is ook leuk om er af en toe eens iets mee te doen om je een totaal andere look te geven. Stijl haar kan er namelijk voor zorgen dat je gezicht er gewoon anders uitziet.

Krullen maken met een, stijltang - jitty s Tips

Er zijn natuurlijk veel producten voor het haar verkrijgbaar. Daarbij kan je denken aan sprays, haarlak en een goed serum, maar ook aan verschillende soorten tangen. Een krultang of een stijltang zijn voor veel vrouwen niet meer weg te denken. De stijltang wordt sneller gekozen doordat deze vaak ook kan krullen en dus multifunctioneel. Om een stijltang aan te schaffen, hoef je echt niet grote krullen te hebben. Je kunt hem ook prima gebruiken als je misschien last hebt van kleine krulletjes bij de oren van het welbekende babyhaar, maar ook voor als je een beetje slag in je haar hebt en daar vanaf wilt. De stijltang is in ieder geval ontzettend handig om het kapsel net wat mooier te maken. Het gebruik van een stijltang hoeft niet voor iedere dag te zijn.

Krullen met stijltang maken
Rated 4/5 based on 818 reviews